Confinement lady

Pada pendapat semua Perlu ke org jaga kita sewaktu dalam pantang? Saya cadang nak ambil pakej pantang 21 hari. Siap masak, mandikan baby, urut semua. Sbb kedua2 mak dah uzur. Taknak fikir2 pasal makanan dan urusan jaga baby. Ada tak CL yg recommended area jb?

18 Balas

Kalau mampu teruskan sis.. Sy berpantang sorg, mak sy kerja, mak mertua pula dduk tmt lain.. Awal2 bby lahir tu mmg sgt penat dan tiba2 stress lepas tu tiba2 menangis.. Emosi sgt.. InsyaAllah kehamilan kedua ni sy mmg nak tempah CL huhu..

Area jb surayamothercare review bagus.sy x dpt book stay in sbb dah penuh. Huhu. Tgl return je so sy book CL dr company lain je. Better book 3bulan sblm due kalau nak surayamothercare tu..

Sy memg book cl.. sbb org tua sy & mertua dah x de.. suami ank tunggal.. adik bradik lak x de pngalamn sbb blum kawin.. sy pula 1st time pregnant.. memg perlu jagaan dri CL utk kbaikan diri sendiri & baby..

1y ago

ambil berapa hari ya

Sy ambil wktu anak pertama. Tp utk anak kedua akn dtg ni tak book kot sbb nak duk ngn mak.. book utk org ngurut je.. sbb bab penjagaan baby tu sy rasa baik sy buat sndiri.. hehe

CL skrg hrga kaw2..nsib baik lh mak sya sudi dtg dri jauh demi nk jga sya n cucu dia..Alhamdulillah org tua msih sihat n brtenaga lgi..syukur slalu..

4y ago

Beruntung mak jagakn pantang..

Jika mampu sgt perlu. Sy kalau mampu mmg nak CL je. Tapi belum rezeki. Doakan sy next pregnancy merasa CL ye. Xnk sshkan sesiapa.

Try search ayu cantiq confinement care service kt fb.. Sy nnti pkai cl ni.. Byk testimoni ok.. N murah skit bgi sy la

4y ago

Sy pun tengah survey yang ni. Ok ye servis dia?

Kalau mmpu teruskan. Saya dari anak first sampai yg ni ke 5 insyaallah kena buat sendiri di bantu suami

Perlu. Jika mampu tak ada salah dan digalakan. Lagipun memudahkan kita lagi2 ibu yg first pregnant.

sy pn ambik..21 hari jgk.. tmaauk pakej makan.. kt kelantan ni ada yg murah sikit.. alhamdulillah..