Confinement lady

Pada pendapat semua Perlu ke org jaga kita sewaktu dalam pantang? Saya cadang nak ambil pakej pantang 21 hari. Siap masak, mandikan baby, urut semua. Sbb kedua2 mak dah uzur. Taknak fikir2 pasal makanan dan urusan jaga baby. Ada tak CL yg recommended area jb?

18 Balas

sbb sy ank tunggal..mak ayah pn xde.. n] plak first bby..jdi husband x biasa lagi

Boleh ambil CL.ikut bajet Dan masalah dihadapi.bila.due Dan area Mana.

4y ago

Due 4/7 area skudai

Kalau kewangan ok boleh je....memudahkan kerja sis juga

ig dia wokmekconfinement x silap.. kota bharu

Jb xsure ade ke x.. Try cri dkt ig or fb

Kalau mampu, bagus juga ambl CL.

Jb blh tngk feel pantang