Berbaloikah servis Confinement lady?

Saya 1st time mother and pjj dengan husband. Nanti pantang sorang kat rumah dengan mak yang tak sihat. Biasanya orang amik berapa hari ye? Sebab ada banyak pakej, tak sure mana yang terbaik 😅 14 hari ke, 21 hari ke. Pastu, berbaloi ke amik pakej yang sekali dengan masak dan mandikan baby? Dan, perlu ke khidmat CL ni utk full day, or half day pun dah cukup? Sesiapa yang ada pengalaman, harap bole share2😊 tq..

2 Balas

Tiada pengalaman ambil CL. Jika suami tak cuti, berbaloi lah ambil CL yg buat kerja masak dan mandikan bayi sbb ibu yg tak sihat kan. Sambil tu belajar cara MANDI anak dan masak simple je. Buat kerja Perlahan-lahan.

1y ago

🌻

kakak sy sarankan kalau xd sape boleh jaga, better awk amek 14 hari.