Confinement lady ( CL)

ade tk yang pernah amik pakej macam ni? Oke tk? Sbb first time nk try, nk amik pun sbb kita pantang time raya jadi yknk susahkn ibu kitaa jaga kita pantang, so ingat nak amik pakej cmni, kalau ade yg prnh guna cl beh share oke experience

Confinement lady ( CL)
6 Balas

Sy booking CL juga tp masa sehari sblm raya dia akan cuti raya sampai raya ke 4. Ambil pakej stay in. Semoga dipermudahkan urusan kita semua dihari raya nanti ❤️

1y ago

Hi! Sama la kita, just wondering kut2 we book from the same confinement company😊 cuti a day before raya sampai ke raya ke-4

Saya pon baru book dgn CL yg ini. Taktwu lagi servis dia mcm mna. Harap nya okayy la🤲🏼

Saya EDD 1/4/2023. masih survey pakej CL. Murah juga dirgahayu ni ya.

Saya baru lepas bookin CL ni. Harapnya okay laa. Amek pakej ni jugak

murah nya hrga CL ni. area mana sis

1y ago

dia cover area selangor

murah sgt nii