Mommyof4, Malaysia

Mama bear of 4 playful junior

About Mommyof4

Tak ada feel Langsung Nak 'bersama' suami Mengandung Kali ni.
Saya takde feel Langsung bersama suami. Mujur suami tak paham. Saya x xplain pon kat suami. Takut dia terasa. Sekarang dah 35 weeks. Bersalin yg lepas ada nurse bg petua untuk mudahkan bersalin kerap
..read
Mudah Sensitif
Suami saya kata saya sejak akhir2 ni cepat sentap. Sensitif sangat. Pregnant kali ke 5 ni lain plak rasa diri ni. Ada tak yg mcm saya. Sy sekarang nak bersendiri je dari kawan2.
Sy first prgnnt .. mmg sensitif .. kisah sedih org lain pon dah mnitis air mata .. pdhl sy jnis hati keras tak kisah hal org .. smua bnda nk snsitif skrng .. kak ipar sy pon prgnnt .. dia pon kuat sen
..more
VIP Member
Hormon la tu...😊
Boleh Share Senarai Barang2 Baby & Mom?
Saya dah mula buat preparation tapi ada jugak yg lupa. Almaklumlah dah masuk 5 kadang blur jugak. Boleh share ape yg korang sedia kan.?
Brg baby
thumb image
Brg ibu
thumb image
Harap ianya blh mmbntu sis 😉
thumb image
Carseat
Umur berapa yang di wajib kan pakai carseat?Saya konfius, blur pon ade. Saya nak bersalin anak ke lima. Anak2 yg ada. 11,8,5,3 tahun. Mati lahh.huuuu
dengar2 sampai anak tu boleh pakai seatbelt sendiri
Ni ha
thumb image
Sy tgk kt fb Ad y smp 10 tahun kna guna carseat
Tinggi 150cm kebawah
sy cuba cari gambar yg gomen keluarkan utk rules carseat tp xjumpa dah.. kalau ikotkan gambar tu.. dorg tetapkan dr newborn sampai berat budak 36kg..kalau xsilap..
Sharing : Jamu Pantang Traditional Yang Murah Dan Mudah. Buat Sendiri.
Saya sekadar share. Ni yang mmber saya anak bidan ajar saya masa saya berpantang yg lepas. Insyaallah deliver kali ni pon akan buat. Mula2 saya lepas bersalin yg lepas saya ambik produk yg jual siap
..read
Tq sharing.. Nk tnya 1 ruas tu cmna ye byknya?
Kena Monitor Berat
Baru checkup 20w. Nurse tegur berat bulan ni lebih. 1.2kg. Sepatutnya naik 500g je. Saya ada pregnant history delver 2 baby besar. 3.5kg dan 3.9 kg. Lepas dari tu saya pregnant lagi berat bby 3.kg je.
..read
Ksiannya..sya amk susu jenama esp..dia bg energy