salam saya nak tanya kalau org ngadung nie badan lesu2 pastu lemah and makan semua muntah balik tu

normal ke macam mana ??

5 Balas

Sangat normal. Itu yang kita panggil alahan atau morning sickness ☺️ ikut orang juga. Ada yang takde alahan langsung. Enjoy the journey ✨

tu dh mmg norml bgi kte ibu2 y ngadung nie..mcm sya mmg xle nk bgun,mta asyik nk pejm je..mlas smua ada.

normal kalau ada alahan. xde alahan pon normal. brgntung kpd hormon bdn msing3

normal Puan. 😊

normal