Perut Memulas Asyik Membuang

Assalammualaikum dan salam sejahtera., Nak tanya semua. Normal ke kalau masa kandungan nak masuk 2 bulan ni.. Lepas makan jer perut memulas pastu nak membuang.. Then rasa lapar balik.. Pastu bila makan balik.. Macam tu jugak..

1 Balas

Sy pon kena macam tu masa awal pregnancy 2month. Tapi better jumpa doktor sebab bhaya ntk anak dan ibu. Bdn boleh de-hidrated. Elak minum susu, buah² dan benda yg boleh melancarkan pembuangan buat sementara waktu

5y ago

I See. Ok sis. 😊 Semoga baik² shj