Alahan tak boleh makan nasi . Bila makan nasi muntah

Hai mommy semua . Ad tak yg mcm saya alahan tak boleh makan nasi ? Bila makan nasi je muntah . Kalau ad alahan mcm saya mommy makan ap ye time alahan mcm nie ? Penat tau asik2 muntah aJe . Badan jadi lemah . Bila dah muntah minum air masak banyak2 . Lepas tu tak lama muntah lagi . Allah lemah sangat badan nie . ☹️ kandungan 6w5d . #tolongbantu

2 Balas

sis amalkan cara pemakanan diet .. supaya knyg , mnum susu ke sis . mknn diet yg buat cpt knyg and bertenaga bole je sis refer dkt page fb . sy preg dulu first trimester mmg muntah2 .. mkn nasi pun tak lalu , sy join satu program ni .. herbalife , dia ada cara utk ibu hamil punya pemakanan diet sis . bole try ..

Dah try mee, bihun, ketupat, pasta, roti?