Bacaan gula bsp

Normal ke kalau masa pagi2 buat bsp tu bacaan 3.5 sbb saya buat bsp test tu lepas tu nurse bising tanya saya tak makan ke padahal semalamnya saya last makan pukul 8.30pm. Pening lah bukan buat bsp mmg kena puasa ke sebelum ambik test darah yg mula2? Ni nurse marah sbb hypo eh pening lah🫠🫠

7 Balas

Lama sgt gap dgn nk breakfast esok pagi nye, sis boleh mkn dlm pkul 10pm camtu, supper mcm minum susu segelas dgn biskut ke, mkn buah2 ke. Nti pre bfast bsp tak lah hypo.