Bsp week 29

Ahad ni sy kena buat bsp sbb lekat gdm selepas minum i gula kedua. Sy nak mintak tips dr mommy mcm mna nak bg bacaan tu normal selalu sy buat bsp semua bacaan jd hypo ? #firstmom #babyjulai

2 Balas

stiap kli test mmg hypo ke sis? bhya jugak tu

1mo ago

paras hypo 3.7 4.1 gtoo je tp sy xrasa hypo pom. sy pom xtahu nak buat mcm mna dah minum i manis dah mkn pom dah. tp bacaan ttp paras hypo. ahad ni bsp lg