Kencing Manis

Normal ke ibu mengandung kena kencing manis masa nak dekat bersalin? . masa buat buku takde pulak. Masa 35 week baru kena kencing manis . Alhamdulillah masa buat BSP okay belaka .

3 Balas

Normal..sbb baby sdikit sbnyak mggangu proses penghasilan insulin dlm bdan kita 😊

saya punnnnnn...Dri 17 weeks g but nurse ckp klau jga Los bsalin nnt da tk ada

5y ago

masa pregnant je la yang ada. sbb pembawakan baby . lepas bersalin kencing manis tu stay ade lagi ke ?

Normal. Sy kena masa 2nd time minum air gula. Ms 1st time ok je

4y ago

time kena tuu , doc cakap apa yer ?