kencing manis

Sy baru 10 week dah ade kencing manis...hari selasa ni nak kena buat BSP 4x.. klu tinggi jugak nampaknya kena cucuk insulin la jwabnye...takutnye

2 Balas

Semoga baik2 aje ,sy pn baru je kne kcing manis td baru buat bsp .esk pulak kne jmpe pkar dietician.time nk dkat check tu kwal mkn manis2 jgn amik..

4y ago

Yg first time bsp mmng tnggi smpai 7.9 .second bsp Alhamdulillah smua pras normal sy x sentuh air manis lansung

Semoga baik2 sis...jaga mkn