Adakah normal bayi 9 bulan belum boleh duduk

Normal ke bayi 9 bulan belum boleh nk duduk sendiri?

137 Balas

Normal sis..ank sy umo 9 bln juge..lmbt duduk..br minggu ni pndai duduk...selepas skip merangkak n duduk sblm ni..bz dgn nk brdiri n bljr brjln..skrng ni br dia pndai duduk ...dont wory k..in shaa Allah next time nti bby sis pn akn blh duduk.kekdg bby ni smpai dua bnda dia akn buat serentak if skip n delay buat step spttnye...... Aja2 fightimm✊🔥🔥

2y ago

Anak saya pun sama blm boleh duduk ..tpi ikhtiar nk duduk juga..ank suka melonjak badan n bergerak aktif