Bayi 9bulan

Saya nak tnya , normal ke bayi 9 bulan belum merangkak, dan belum boleh duduk sndri? Saya risau la.. 😞

4 Balas

ank sy 9bln dia pandai berpaut n berdiri dulu then baru pandai ddk. Lps pandai ddk baru pandai merangkak. Terbalik sikit proses dia😅. Ank awk dh boleh ddk tegak ke klu kita dudukkan dia? Ada letak dlm walker ke?

3y ago

Baik.. terima kasih sis

pergi check up bulanan nurse tak cakap apa2 ke? dkt buku rekod knak2 ada dia tunjuk nota perkembangan ank mengikut usia.

tiap anak lain2 puan..kalau carta perkembangan anak ok,xperlu risau..kadang2 anak ni amik masa nk belajar..

Baby sy pun 9bulan blh merangkak tapi blm reti duduk sendiri.. Bg duduk blh la