kandungan 35 minggu

hai korang siapa dsini due awal bulan 7 ni? share2 laa tarikh due korangg .. excited gila2 haha #Sharing_dong_Bund btw due saya 06/07/2024

63 Balas

10/7 tapi sekarang rasa macam nak beranak dah rasa contraction & ari ari dah macam kena current haha suami pun dah tegur muka pucatttt

hi sis..kita 07.07 1st baby..xcited nervous sume ade..smoga Allah permudahkn urusan mommies semua..amin

2w ago

Sama tarikh kita.. Semoga dipermudahkan segala urusan

Sy due 4/7/24..tp elective czer 19/6 nnt..doakan sy dipermudah kn urusan melahirkan ya

3w ago

Mcm sy alhamdulillah sy n baby sihat..cuma sy mmg nk czer..hehehe xnk cuba branak normal 😅

sy ikut kan tu due bln 7 17:7 .. disebabkan sangkut gdm bersalin awal 37 minggu.. so skrg sy dh 35 minggu..

1w ago

sama 17/7 ,kena awal bersalin juga 2 Minggu , sbb gdm

sy ada 2 tarikh 14/7 n 22/7 , tp brhrap sngat brsalin awal.. tak sabar sdh 😁

edd 24/07/24 tp tarikh utk eczer pla blm kena bagi . doc pakar bagi smpai 39-40weeks bru ada tarikh

Due I 9/7/24 tapi sbb gdm so induce 24/6 ni . nervous semua ada ni dh dekat sngt dh tarikh😭

samaaa 35w tp due sye 3/7 nii , semoga dipermudahkan segala urusan kita 🤲🏻🤲🏻🥰

Sy due 9/7. Tak sabarnyaa rasa. Semoga kita semua dipermudahkan segala urusan ye. Aameen.

Samelah kita pon kene serah diri 06/07/2024 ni semoga dipermudahkn semua❤️