First baby.

Normal ke 5bulan . Perut tak nampak lagi hehe

19 Balas

normal sis.. mama sye dulu preggy anak bongsu, kecik sis..sye tgh skola time tu. sye tak tau kandungan dier, sedar blik skola dier xder kt umah. abah sye mengelupur ambik brg bayi yg dh prepare. mama dh labor room..siyes kecik perut, kluar bby 2.85kg, sihat adik sye..

Normal puan sbb first baby normally perut & pinggul kita masih tak mengembang tp as long as scan baby & berat baby bertambah insyallah semuanya sihat utk baby puan ♥️

samalah sy dah nak masuk 5 bulan, tp ramai tegur perut x nmpk lg..kecik perut..kadang2 rasa segan org tegur mcm tu tp nk buat mcm mna

saya sekarang 9w dah jelas kelihatan padahal nk kata sy gemuk pun tak. berat ideal. terpaksa pakai baju besar nk tutup sebb segan.

anak sulung normal tu sis..sy dlu 5 bln boleh berkebaya & kurung moden..masuk je 7 bln..naaah..amik ko..jubah abaya je muat.. 😆

Normal sgt puan…depends pd badan masing2,ada yg 3 bulan dh nmpk ada yg 3rd trimester baru muncul perotnya

Salam nak tanya, kalau orang yang badan besar, perut dia masih tak nampak ke walaupun da masuk 5 bulan?

In shaa Allah takde apa. Asalkan masa scan check up semua babg ikut perkembangan okay dah 😊👍🏻

saya mcm dh start nmpak ckit..tp xthu la ni bbybump ke buncit..sbb sblm preggy mmg dh buncit😆

sy sampai 9 bln pn klau pkai bj besa xnmpk perut.. alhamdulillah selamat melahirkn 10.02 22