20weeks preggy. first time.

Babybump tak nampak sangat. Normal ke? Sbb sy ni tinggi. Ada yg ckp org tinggi ni, perut tak nampak sgt if 5bulan pun. Betul ke?

6 Balas

Hritu sy pergi klinik jugak.. Jumpa dgn sorg wanita ni dia dh 4bulan tpi perut tk nampk sgt.. Mungkin sebb dia tinggi la kot sebb lepas dia berdiri tersandar sy di kerusi 😁

5y ago

😁😁😁😁

normal aje.. ramai yg macm tu.. janji bila gi check up minta info dri doktor apa keadaan anak.. klo ia membesar degn baik tiada masalh okey jer

5y ago

Alright. Thankyouu sis😘😘

Yep! Memang normal. Saya dalam 167cm, 7 bulan preggo..orang masih tak perasan saya pregnant 😁

same goes here.... kecikk comei jaa😂. orang kata biasa lah gituu

5y ago

First time kan. Mmg mcm tu.

Samaa dgn sy. Masih blh pakai jeans lagii.

Ya.. Normal sis..