haii

Nk tnya bulehh... Berapa bulan bulehh mkn buduu.. Nk mkn budu tpi tkt gatal

8 Balas

Saya awal prggy budu dgn ikn goreng je boleh lalu kt tekak ni.. lauk lain tk boleh😅 skrg trismeter 3 dh semua sy bedal

Kalau sblm ni mkn ok, mkn jela. Tp apa2 pun jgn berlebihan. Jgn sokmooo budu hehe.

Boleh je.saya dari hamil sampai bersalin.cuma tulah...pantang je tak

Sy dari awal preggy makan je budu sis, kena try dulu okay ke tak

Sy dri kandungan sebuln smpai 2 bulan suka sgt makan cencalok..

Klo alergik kna stop.. Kna try dlu skit

Try sikit dlu..klu x ok sis stop mkn

Kalau alergik stop

5y ago

Better pantang setahun la..sbb budu tu kan benda yg diperam...xelok org2 tua kata