Haii nk tnye ada x kt sini ibu megndung kene mkn ubt winspirin ke aspirin ke keliru pula 😂😂

Acetylsalicylic acid xpe² ke utk bby??dok srh mkn tkt sbnr nya #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

aspirin antara ubat nak elak preeclampsia yg mmg penyakit time mengandung. ada darah tinggi ke? mesti doktor tahu awak pregnant kan? takkan dia nk bg ubat yg tak elok pulakk. ada preeclampsia lagi bahaya utk baby

2y ago

td pg detail scan..sbb sy ada kencing manis then bby ok jerr aktif tp tulh kcik 🤣🤣 doc srh mkn ubt calcium dgn aspirin tulh sbb tkt darah tggi tulh sy pelik sis..

Sama dapat jugak ubat ni. U makan Ada kesan sampingan tak? Macam loya muntah, pedih ulu hati?