Teringin nk mkn maggi ramen !

Nk tnya klo mengandung blh mkn maggi ramen ka ?? Dan berapa bulan baru blh mkn .. sbb teringin sgt nk mkn 🥲

6 Balas

mcm sy dri dlu suka pedas suka ramen. so mngndung pon mkn je haha. x penah lak sembelit ngn pedih hulu hati. kalau dh biasa mkn pedas on je

kalau baby dh besar cukup sifat dlm perut mkn je sis takde masalah jgn lebih mkn tkut gastrik plk 😂

Saya baru makan samyang tu sis 😂 rasanya ikut perut jugak takut pedih ulu hati org cakap

makan tapi sos dia tu buh separuh je wak.. sian awk nnti sembelit

Bleh ja tpi jgn pedas sgt ya

makan jela sis

3mo ago

sya prna teringin mkn.. sy punya tringin tu trubat bila mkn ramen yg plik nya sy xrsa pedas langsung🤣 sdgkn sya kurg mkn pedas