kepastian

Nk tanya kat ibu2 semua... Ada nmpk tk line kabur kat situ.. Ke perasaan sy jee.. Tunjuk kat suami, dia kata perasaan sy je tu.. ?tarikh period lg 2 hr.. G check tu sbb xsdp badan.. Rasa mcm nk demam..

kepastian
96 Balas

Npk mcm ada sis,mcm sy gtu gk mula2..10ari sblm tarikh due period sy kbur cmtu la,dan bila 3hari sblm due period sy alhamdulillah mkin terang..siap buat yg clerblue jns digital punya alhamdulillah mmg sah pregnant 1-2 ..dn pakai upt jns celup dan titik pon semuanya makin terang...semlm due sy period,esok mgkn nk pergi klink utk pengesahan doktor..sb sy sblm ni bln7 keguguran,tkut gk g lmbt2 klinik kn berlaku apa2 yg x diingini pulak..