sakit sebelah kanan

3/8 baru ni sy keguguran...lps 2 minggu tu dah tk rasa sakit.. Tp dlm 2 hr ni tiba2 ada rasa sakit kat bwh perut sebelah kanan.. Sakit sebelah jee.. Ada tk sape2 kat sini pernah/tahu alami mcm sy

2 Balas

Hai asslm..sy pon gugur 5w..now da 3 hr lepas gugur..ari² sebelah kanan pandai sakit..nak kata lom bersih but da kuar semua.sy pon bingung napa..🥺

mcm cramp ke? mungkin waktu subur . sbb dulu sy mcm tu

5y ago

sy sakit blh thn lg . tp takde sakit sgt . doc kata sakit urat?😅 knp ade doc kata term sains takde sakit urat . doc ni main² ke apa