Assalamualaikum ibu²..

Saya nk minta pendapat ibu² semua,tu upt sy pada tarikh 6hb 10 haritu,2hari lepas..yg nampak 2 line tu sy buat tghari naik 2 line..masa tu perasaan mcm x percaya kan,sbb teruja 😍..jd nya ptg tu sy buat lg upt..tak tahu nk ckp naik ke tak line tu sbb mmg sgt² kabur😪..ikut kan bulan nie lewat 3hari..sbb bulan lps period pertama sy 6hb 9.. Sekarang sy jd serba salah nk pergi klinik dulu ke tak,ikut kiraan kalau betul sy pregnant baru 4minggu..mungkin terlalu awal,takut sy mengharap sgt 😭 Doakan sy betul² pregnant.. #ingintahu #pleasehelp

Assalamualaikum ibu²..
1 Balas

Tggu smpai 8w baru scan ye sbb kalau scan awal2 ni susah nak nampak

3y ago

Takpe laa, in shaa Allah ada rezeki utk sis akan datang 💕