kepastian

Nk tanya kat ibu2 semua... Ada nmpk tk line kabur kat situ.. Ke perasaan sy jee.. Tunjuk kat suami, dia kata perasaan sy je tu.. ?tarikh period lg 2 hr.. G check tu sbb xsdp badan.. Rasa mcm nk demam..

kepastian
96 Balas

Smggu lg sis try cek balik... Sy mcm ni jgk... Kite nmpk double line, tp suami tk nmpk pn... Last sy cek lg smggu alhmdulillah terang 2 2 line tu...

Salam . Ye betul ada kabur . Bukan perasaan . Saya pun macam tu jugak masa mula mula pregnant dulu . Alhamdulillah sekarang dah 4bulan . 1st baby .

saya pun baru cek hihi bdn rasa nk demam period lewat sehari test naik kabur mcm ni... suami sruh tgu cek lg skli mnggu depan.. first bby 😍

Nk g check kat klinik.. Tp blm ada kekuatan dan keyakinan.. Sabar la seminggu dua lg baru check semula.. In shaa Allah klu ada rezeki sy..

Sy nampak ada line samar2 sis.. nti lepas 2-3 hari buat test upt lg, mesti da terang sikit dr ini..fikir postive je, tp jan mengharap sgt

Tunggu la 2 hari lagi jan ptus asa cuba.. mcm ada harapan kalau tgk upt tu.. manatau kalau test lagi jeng jeng jeng hehehe

Alhamdulillah ni slepas 10hri delay period..😎😎 doakan sya InsyaAllah ad rzeqi smpai lahir baby❤

Nampak... Mcm sy... 2 hri lg nk piyed test upt... positive pregnant...nnty bpe hari try lg.. Terang nnti line nye..

Blh jer ulang test.. Kalo blh msa awal pagi kencing pertama guna utk test.. Mmg line x clear tu, lbh kpd 1 line..

Sis try air kencing first sis waktu sis bangun tido. Isyaallah, terang. Ny pun sy nampak mcm double line tu 😉