PREGNANCY TEST

Nk pinjam mata ibu2 kat dalam ni. Ni 2 line ke , sy tk lambat period lg. Period sepatutnya 28/2 ni. Sy check sbb rasa cramping dekat ari2 belah kiri.

PREGNANCY TEST
5 Balas

Kes mcm sy la ne bfore date period tu sy ada check naik double line smar2 nti cek lg slps missed period pla

Alhamdulillah.tahniah,pantau 2/3 hr lagi check balik,kalau line makin terang Insyaallah ada lah tu🥰

period awak jenis terator tak. if terator boleh je upt +ve sebelom due period😊

kalau period teratur, before due period bole detect dah

pregnant tak semestinya kena delay period