kepastian

Nk tanya kat ibu2 semua... Ada nmpk tk line kabur kat situ.. Ke perasaan sy jee.. Tunjuk kat suami, dia kata perasaan sy je tu.. ?tarikh period lg 2 hr.. G check tu sbb xsdp badan.. Rasa mcm nk demam..

kepastian
96 Balas

Sist sy pun guna Jenis UPT Cam tu maka saya dah 9 week dia punya test tu buat kita duduk x senang tidur x lena😅..kabur bila perhati nampak 2 line, then d next day sy test lagi guna upt jenama lain plak..baru la line terang benderang kuar skali pgi check klinik dah omos 9weeks🤗..sy cadangkan sist tunggu lagi beberapa hari test skali lg k, 🤞🤞😅