kepastian

Nk tanya kat ibu2 semua... Ada nmpk tk line kabur kat situ.. Ke perasaan sy jee.. Tunjuk kat suami, dia kata perasaan sy je tu.. ?tarikh period lg 2 hr.. G check tu sbb xsdp badan.. Rasa mcm nk demam..

kepastian
96 Balas

sy cmni lah first dlu..ank pertama n kdua pun dua2 kabur smpai fkir aku sorng je ke yg nampak sbb suami tak nampak ahaha tapi hakikatnye mmg positif 😂cek kt kk positif peknen cuma line je samar tapi tetap ad line..nnt mkin lama dy akn makin pekat lah tu..no worry sis in shaa allah ad rezeki sis