kepastian

Nk tanya kat ibu2 semua... Ada nmpk tk line kabur kat situ.. Ke perasaan sy jee.. Tunjuk kat suami, dia kata perasaan sy je tu.. ?tarikh period lg 2 hr.. G check tu sbb xsdp badan.. Rasa mcm nk demam..

kepastian
96 Balas

Try tgk balik esok.. Sy pon macam tu.. Sy tgk stu line.. Sy tgl mnde tu kat toilet gn hrpan nk simpan brapa byk test yg sy buat.. Esoknya usben ckp tahniah kat sy.. Pelik sy.. Bila sy tgk balik naik 2 line.