DUE 18/9 ❤️

nampak gayanya ramai mommy due bulan 9 ni baby masih selesa duduk dalam perut ye taknak keluar hehe🫢 38minggu 5hari dah saya harini tapi masih tak ada tanda tanda nk bersalin jugak. anak dua orang sebelum ni 38minggu tepat dah keluar dah🤣 saya doakan semoga semua mommy dipermudahkan urusan dan semoga kita tak kena induce 🤣

22 Balas

Saya harini 39 minggu 2 hari. Due date 25/9, baby terlampau selesa tak ada tanda2 nak bersalin. Huhuhu