DUE 18/9 ❤️

nampak gayanya ramai mommy due bulan 9 ni baby masih selesa duduk dalam perut ye taknak keluar hehe🫢 38minggu 5hari dah saya harini tapi masih tak ada tanda tanda nk bersalin jugak. anak dua orang sebelum ni 38minggu tepat dah keluar dah🤣 saya doakan semoga semua mommy dipermudahkan urusan dan semoga kita tak kena induce 🤣

22 Balas

sy pun due 18/9.. hari ni dah 40w 2 hari masih xde tanda2 nk keluar... bukaan baru 1cm je...huhuhuhu mcm2 excise dh buat smpai kejang2 lah... bukaan tetap 1cm...25/9 kena serah diri utk induce klau xbersalin gak.. mohon doakn sy.. 🥹

Sama lah due date bulan 9 ni, 15/9 dah 39w1d. Mungkin nak ikut abg2 nya nak keluar tarikh ikut due date nurse bagi 🤣, semoga mommy2 dipermudahkan segala urusan dan baby keluar sihat semuanya..

due 23/9 tapi baby dah keluar 29/8 haritu.. 36weeks 4 day.. alhamdulillah semua normal n tak kena induce..baby x sabar nk kluar awal jumpa mama papa😆

Due date kita sama 🌝 Samalah baby selesa lagi dalam perut, tak nak keluar lagi ni. Semoga urusan kita dipermudahkan untuk bersalin

sama laa.. sy due 17/9 baby masih berjoget kt dlm.. dia x nak lepaskan mama agaknya🤣🤣 takde tanda² lagi.. cuma kerap mengeras biasa je..

8mo ago

samela sis

Saya 24/9 ni. Harini dah 37w 6d. Berdebar rasa sebab anak first. Sampai termimpi mimpi bersalin tu. Tak tahu entah bila dia nak keluar. 😆

8mo ago

hahahha sama sis...smpai mimpi sy due 20/9

Sy due 10/9 esok. Harini masih tak ada tanda apa2 lagi 😄 Seronok lagi duk dlm perut ni. Ank sbelum ni 39w dh kuar. Hehe

saya due 2.9.. alhamdulillah dah selamat bersalin 6.8.23 dan dah habis pantang 🤭🤭baby keluar 36w czer

Saya harini 39 minggu 2 hari. Due date 25/9, baby terlampau selesa tak ada tanda2 nak bersalin. Huhuhu

Betul... Sy pun due 13 sept ni.. Masih belum ada tanda2... Anak2 sebelum ni 38minggu dh kuar dah...