Due 26/9/23 -tiada tanda2 lagi

Lagi 6 hari oi 😬😬 tapi baby seronok duduk dalam perut jenuh exercise jalan n segalanya tapi dia masih sronok nih duduk ayoyo,, Ibu kamu taknak overdue nanti kena induce tolong cepat keluar sblm due date ya budak kecik 🤣🤣 doakan saya ya semua n to mommy yg lain juga semoga dipermudahkan urusan kalian jugak🤲🏻🤲🏻

10 Balas

saya 27/9 ni lagi 7 hari je lagi , memang takde tanda tanda . baby masih seronok ye dalam perut mama dia 😂. cepat cepat la kluarrr taknk over due 😭

12mo ago

Sama larh kita ...

due sy 25/9 same la bby sronok dlm perut xde tnda pape lg...kalu x bsalin 23/9 admit...moga dipermudahkan urusan kite semua aamiin³x

Saya due 24.9 ni. Esok last checkup. Kalau tak bersalin juga kena serah diri. Takut, tapi demi anak semua boleh. 💪🏻😂

12mo ago

*update. Doktor extend lagi seminggu, tak bersalin juga baru serah diri. Sbb sy takda apa masalah. Air ketuban masih cukup. Semoga baby September lahir sebelum ibu ibu nya kena serah diri. 😝🤲🏻

Due kita sama la, tapi baby seronok duduk dalam perut lagi penat dah berjalan, jalan itik semua dia tak mau keluar jugak😮‍💨😭

12mo ago

betul dh mcm2 cara buat haha tapi baby still santai lagi 😆

sy 29.9 ..huhu hrp² kluar sblum due date.. 28.9 kena msuk wad dah..😭😭

12mo ago

betul dia kerap mengeras je.. tnda lain belum ada..

Esok due saya tapi sudah bersalin 11/9 . semoga dipermudahkan urusan kalian 🤞

12mo ago

wahh tahniah2 🫶🏻

Sama due juga ...tanda² tkde lg ..Selalu doa mtk² kuar sebelum serah diri

12mo ago

aminn2 betul xnk induce huhu

sye pon due 26/9. Tp da start keluar lendir

12mo ago

sama tarikh due......perut pn kerap mengeras juga tp kejap2 ja sakit pinggang tu kalau duduk lama.....

Mudahan semua baik tanpa mudarat

Smaa doakn syaa yerr