Doakan yg baik baik.

Due 10/2 . Tapi takde tanda tanda bersalin lagi. Harini dah kene warded sebab baby berat 3 kilo lebih.. Dalam masa 48 jam kalau takde tanda tanda bersalin jugak kene induce... Kita first mom. Takuttt. Doakan semoga dipermudahkan urusan. Aminn.

5 Balas

due 19/2...Rasa tak selesa Satu badan dah...Nak tido susah, Jalan susah, solat susah...Hari tu Ada juga tanda minggu Ni macam seronok Pula dia kat dalam...agak besar juga harap keluar sebelum due tanpa induce atau paksaan aaminn

Inshaallah aamiin aamiin semoga di permudahkan urusan kita semua yang bakal melahirkan.Saya due 28/02 now dah 37 week 3 day.Menghitung hari jer ni😇😇😇😊😊😊

3mo ago

Sekarang dalam wad dah sis.Takde tanda tanda juga,tapi perut kerap mengeras dlm berapa hari ni,direct pac cek bukaan baru 2 cm

saya due 10/2 pun tkbrsalin jgk hrini, huhu bile ye, cuma keluar lendir kuning je kerap 2 kali hrini n contraction tpi bole tahan lgi,

Hi, saya due sama macam awak. Berat baby pun 3.3kg time scan. Tapi masih takda bukaan n no contraction. So dr suruh balik dulu 😌

🤲