39w3d

Ada tak mommy yg mcm saya? Belom ada tanda tanda nak bersalin lagi. Tapi baby selalu mengeras sakit sakit. Tapi tak lama. Mungkin baby selesa sangat duduk dalam perot mommynya ni. Dapat makan mcm mcm hehehe. Doakan semoga urusan saya dipermudahkan. Dan saya doakan untuk mommy juga semoga dipermudahkan urusan. Btw ada due sama tk 24/7 ni? Hehehe

1 Balas

Sy 22/7.. xde tanda lg tp 22/7 scan dkt kk pastu bru dorg bg tarikh utk masuk wad