39weeks

Harini dah masuk 39weeks. Tapi masih belum ada tanda tanda baby nak keluar. Masih seronok dalam perut agaknya ?. Harap baby keluar sebelum due ?. Doakan semoga dipermudahkan segala urusan saya ?. Semoga dipermudahkan urusan mummy² semua jugak ?

39weeks
8 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

Aamiiin, kerapkan berjalan jalan kaki sis, insya Allah....yg sy amalkn berjalan dlm rumah je smbil tengok tv, time iklan saya jalan kaki pusing ruang tamu....

Doakn sy supaya cpt brslin..ni dh 40 mnggu 2 hri bby stil msih aktif ..tanda pon blom adaa risau kkdg..kalau tk sbtu ni dh kne serah dri 😌doakan sy ye

6mo ago

Sama la saya pun. Harini dah 40w. Belum lgi ade tnda2 🥲 Semoga semuanya dipermudahkan urusan 🤲🏻

Aamiin .. Doakan saya juga sis smoga dipermudakan urusan kitaa aamiin.. Sya pon tnga tggu harii 😣

Aminn..sama kita sis🤭harap brsalin sblm due jg semoga kita dpermudahkan process bersalin nti yer😇

Nak tanya tu app apa ye😊

4y ago

Trima kasih

Aminnnn

Aamiin

App apa tu