Due 10/8 🤰🏻🙋🏻‍♀️

Baby masih seronok lagi duduk kat dalam perut , maknya dah tak sabar nak tunggu baby keluar 😆🤭 kalau boleh tak nak sampai dekat due ... Hari hari pujuk baby suruh keluar 🥰🤣🤣 Doakan saya momies semua cepat bersalin dan turun tanda . saya doakan momies semua juga dipermudahkan urusan juga aminnn 😊🤰🏻#firstmom #firstbaby #excited1stmomhere

17 Balas

Sy pun tak lama dah 1.8 due nya. tapi tak tahu laa. harap baby lahir sebelum due. tanda lain takda. cume mengeras tapi tak regular time dan dah 3 hari ada cirit je. pinggang sakit. tu jela. apa pun moga semua urusan mommy di sini dipermudah. selamat bersalin. aaminn. 🥰

semoga dipermudahkan urusan bersalin nnt mommy. sy due 12/8, tp baby xsabar nk keluar 😅 nasib baik pecah ketubn selepas sakan makan2 kt mall.. yg mna sy tringin semua mkn hritu. elok smpai rumah, pecah air ketubn. esok pagi terus brsalin 24/7

sy pulk due 16/8, tp sbb gdm doc suh serah diri 38w, means dlm next week mcm tu, cuma tu la da x larat, coz bby sy besr 3.37 mcm tu, doakn sy ye ibu2 semoga dipermudahkn utk sy bersalin normal..

9mo ago

alhamdulillah sy da selamat bersalin hari ni, 37w3d, bby x sabar nk kluar, nk kluar hari jumaat jugk, sy doakn ibu2 yg menunggu hari selamat bersalin & dipermudahkn semuanya..Aamiin Ya Mujib..🥰

Sama due dengan saya. Hahaha. Tu laa baby tak nak keluar lagi. Tapi perut saya dh kerap mengeras cuma tak turun tanda lagi . Semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin 🌹

sama la due kita sis. 10.8 sy pun hari2 pujuk baby supaya cepat keluar sebelum due. semoga dipermudahkn segala urusan kita bersalin nanti sis InshaAllah Aamiinn 🤲

Sama kita sis due 10/8 masih takde tanda lagi. Tp mmg ada ckp dgn baby keluar ogos tau haha InshaAllah semoga dipermudahkan kita semua bersalin sebelum due. Amin

kita smaa due 🤭 . klau sya pulk , kdg2 sakit blkng , perut mngeras tp x lma . tnda2 lain x ade lgii 🤭 . smogaa smua urusan kita diprmudhkn . Aamiin 🤲

saya edd 14 ogos. Msa scan dgn doc o&g baby masih sronok ya berenang2 dlm perot. While sy dah tak larat bawak perot da.. huhu

Samalaaaah. Edd 13.8, dah tak sabar nak jumpa baby, tak larat pun ye bawak perut ni hahaha 🥹💖

9mo ago

Yeahh sama. Semoga dipermudahkan

Amin , doakan sya jugakk due date 6/8 tk sbar nk jumpa baby , first mom pulak tuu hehe

9mo ago

Belum ada tnda lagi cume skrg perut suke mngerass