DUE 18/9 ❤️

nampak gayanya ramai mommy due bulan 9 ni baby masih selesa duduk dalam perut ye taknak keluar hehe🫢 38minggu 5hari dah saya harini tapi masih tak ada tanda tanda nk bersalin jugak. anak dua orang sebelum ni 38minggu tepat dah keluar dah🤣 saya doakan semoga semua mommy dipermudahkan urusan dan semoga kita tak kena induce 🤣

22 Balas

due date saya 26hb ni tp tu lah baby still aktif dlm perut 😂 xbg tanda2 pun . seronok agak nya

sy due 19/9...tapi baby dah lama keluar...2/9 selamat bersalin...dah 19hr Berpantang...hehee

same la saye . baby msih seronok dlm perut ibu , hari ni dah 39 weeks😁

due sy 25/9 bby still nk duk dlm perut lg...aamiin³x ats doanya...🥰

a ah due 15/9 xde tanda jgk... 14hb kena serah diri

9mo ago

same due sy 15/9 tp hrini 14/9 kene serah diri dh..

due sy pun 14/9 tapi masih tiada lagi tanda² dia nak keluar..

saya due 20/9 pun baby seronok lagi dalam perut😆

Due 27.9...gdm on diet. Semoga bby kuar sblm due

Saya due 26/9 tapi dah bersalin 8/9 huhu 37weeks 3day

9mo ago

Takde tips sis . Sebab saya gdm

Mudahan semua baik tanpa mudarat