25week

nak tnya pendapa semua.. sya pregnant luar nikah tpi bf sya nak bertanggjawab dan janji akan nikah dgn sya.. pada masa yg sama dia kantoi dgn sya chatting dgn perempuan lain.. sya mcm terfikir balik nak ke sya hidup dgn lelaki yg mcm tu.. sya tgh pregnant anak dia tpi dia blh plk chatting dgn perempuan lain.. sya takut lepas nikah pun dia still mcm tu jgk sbb ni bkn pertama kali dia kantoi chatting dgn perempuan lain.. sya kesian dgn nasib baby dlm kandungan sya ?

32 Balas

Saya kenal husband saya dari umur 13 dan dia 18. Sepanjang couple sebelum kahwin dia tak pernah sentuh dara saya. Umur 23 saya kahwin dia 29. Husband pernah ckap orng laki kalau sayang kita, dia akan jaga bukannya cari masalah by choice. Cari suami yang bertanggunjawab yang sedar kesalahan dan yang penting boleh jadi imam kita walaupun dia mencuba ❤️