28week

doakan urusan nikah sya dgn ayah dri baby sya dipermudahkn.. semakin dkt nak nikah mcm2 tekanan sya dpt.. ?

20 Balas

Saya kawen pun masa 32 weeks . Kalau kat kl saya tak kena denda . Semua dipermudahkan . Sebab family baru tahu masa saya 29 weeks urusan semua pasal kawen settle tepat 32 weeks baru sah jadi isteri . Time tu saya fikir asalkan ayah baby ni nak bertanggungjawab alhamdulillah . Walaupun dia tak hak untuk baby ni . Tapi tetap anak dia . Lepas sah semua , semua perasaan ada . Terus menangis . Sebab fikir anak ni takda salah . Yg salah nya kami . Semoga sis dipermudahkan .

Banyakkan sabar. Tu semua ujian nk mendirikan rumahtangga. Time2 nak dekat nikah memg banyak la ujian dtg singgah. Memg rasa nak give up. Tapi kena kuat. Lawan semua tu. Syaitan memang suka kacau and halang perkara2 baik mcm ni. Lagi2 bab nak menghalalkan hubungan ni. Banyak2 sabar ye.. Semoga dipermudahkan segala urusan. Aamiin..💕

Awak semua yg nk mendirikn masjid mmg pelbagai ujian cuma ramai sembunyikn.. sy pun ada ujian sy sndiri mse nk mendirikn masjid.. org² kt sni pn sama.. tp tanamkn dalam diri Allah uji krn sayang.. aku redo.. awk ok awk kuat mgkn sbb emosi ibu ngandung.. sabar okay

Kuatkn semangat mental n fizikal ya dear.. Biasa laa ble kita nk buat ssuatu yg baik akn bnyak dugaan n halangan.. Yg pnting jgn tertekan sgt ksian bby dlm kandungan.. Semoga segala urusan d permudahkn ya.. InshaAllah..

sma lah ngn sya ari tu sis...mcm2 dugaan tpi alhamdulillah slmt d ijab kabul n tok kadi pun cpt2 nk akad nikah kan kite org...sbb 18/03 PKP nk d laksanakn...17/03 sya n husbnd akd nikh..1/04 sya pun brsalin...

3y ago

Saya tak sempat nak binti kan nama bapa. Dia . Sebab kene buat buku pink sebelum kandungan masuk 4 bulan

Seeloknya nikah slps melahirkn sis... Sbbnya ank yg dikandung skrg msh xblh dibin or dibintikan nama ayahnya jg wlaupn dh nikah...

4y ago

Tk pela sis.. Atlease laki tu nak bertanggungjawab.. Berbin or binti tu ketepikn dlu..dgn komen sis mcmni lgi buat org kusut otak ada la.. Doa yg baik2 je..

Insya Allah, moga Allah mudahkn.. Fikir positif, anggap jer ujian tu sebagai kaffarah atas perbuatan kita.. Moga dihapuskan dosa kita.. Amin..

Banyyakn istigfar dan doa pada Allah minta dipermudahkan segala urusan...InshaAllah Allah permudahkan benda baik ni

sabar sis ...jangan banyak.pikir bkn2 fkir kan beby dalam perut jee. aamiin smoga allah permudahkan.urusan sis

sabarrr yunk semoga di permudahkan segalanya . amin semoga berbahagia n baby sihat.