Scan 12 minggu x nmpk kantung baby

Nak tnya ada x siapa2 kes mcm sy??,dh 12 weeks,but scan still x nmpak kantung baby,cek upt positif...doc suruh repeat scan 7hb ni pulak..

6 Balas

serius period teratur..memng tiap2 bulan pn dtg period..risau plk rasa.😟

2y ago

Takde apa tu selagi takde bleeding. Sy pun lari weeks. Sepatutnya dh 11 weeks bila scan baru 8 weeks. Tp baby, kantung n heartbeat semua nampak. Dr repeat scan lg masa 10 weeks n 12 weeks alhamdulillah baby berkembang. Kdg2 kita xtau bila tarikh persenyawaan baby. Awk cek upt hari ke berapa naik 2 line ? Mcm sy hari ke 12 lmbt period baru naik. So mmg tarikh akan lari sikit