6 weeks still x nampak kantung

Sye scan 6 weeks tapi still x nmpk pape lgii n kna repeat scan lgi 2 weeks hmm ni pon dh mula rasa sedih takut still x nmpk 😢

8 Balas

InshaAllah ada tu. Sy masa 5w and 6w tak nampak apa tp bila buat tvs melalui bawah, nampak kecik smol je. Ada org 6w siap nampak baby and heartbeat dah. Tapi sy 8w baru start nampak. InshaAllah mudahan yang baik baik buat awak.

8mo ago

ohh iya kee phm terima kasih 🥰

same... scan, tp mungkin sebab time nk scan tu kene tahan kencing... baru nmpak jelas katenye.. tp mase scan tu, bru je lepas membuang😅pundi pon kosong🤣tapiiiii, sypon ade kerisauan yg sama mcm sis😣

8mo ago

semoga baik2 saja..... mybe dia terlindung k, kecik lg kan☺☺

insyaallh ad tu,, masih kecil tak npk,,, sy pon dah 7w scan masih tak npk lg,,, dr ckp masih kecil atau kulit perut tebal,,, nnti kena repeat scan,,,tp sy faham perasaan awk sis

8mo ago

semoga kuat la yeee 🥰 insyaallah dipermudahkan aamin 🤲

kita sama sis...mudah2an 2minggu akan dtg nampak dh baby...kita positif je..insyaAllah 🥰🤲

8mo ago

insyaallah minta semua nya dipermudahkan ☺️

upt naik double line ke sis yg kira 6 weeks tu ? insyaallah nmpk nnti . aamiin .

8mo ago

insyaallah aamin🤲 terima kasih ☺️

Kite sama 6w xnmpak kantung.. pastu test upt -ve .. upt awk +ve ke

mg smuanya baik2 shj dan dpmudah segalanya amiin

8mo ago

aamin insyaallah 🤲

6 weeks memang xnmpk apa2 lagi awak

8mo ago

Mungkin atas org masing2 kot. Awak jngn risau ya.. doc ckp 6w klau xnampak apa2 lagi tu normal