Scan Baby 8weeks

Hello.. ada x mommies kat sini badan berisi dan lemak tertumpu pada perut.. nak tanya korg scan ada nmpak kantung x? Saya bdn berisi dan lemak byk kat perut, tkut nti g scan x nmpk kantung, yg nmpk cuma lemak..🀣 tp upt sy test 3x positif minggu yg berbeza..

1 Balas

sy bdan berisi. first scan mmg doc mcm tekan lebih sikit 🀣 perut kan kalau buncit kan kebawah sikit. dlu Ada doc tolak ke atas bagi senang scan rata sikit