Baby songsang 27 minggu

Tadi scan 27 minggu 5 hari dekat kk.. Doktor bagitau baby songsang.. Baby boleh pusing lagi tak.. Ada cara tak nak bagi pusing.. #ingintahu

5 Balas

ada masa lg tu utk baby pusing..sbb ada ruang lg..sy pun baby melintang masa 33w..Alhamdulillah, scan 36w baby dah pusing ke bawah dah..harap2 dia tak pusing lg la 😊

Awal lagi 27w tu sis. Baby still berpusing2. Kalau risau, boleh buat sujud lama2 atau position menonggeng setiap hari

Klu ikut dr 27 week tu jangan risau , sbb kedudukan masih boleh berubah

Boleh pusing lagi.. bagi chance dia explore di alam rahim 💕

Doc sy ckp normal mcmtu. Berpusing2 babynya 😍