Baby songsang

Hi mummies…sy dah 34w tapi scan kat kk haritu doktor cakap baby sy songsang…nanti akan repeat scan pada 36w….ada apa2 petua atau cara tak untuk baby pusing balik dan duduk di kedudukan yang betul kepala di bawah?#firstbaby #firstmom

5 Balas

baby saya dari 18w sampai 30w dia melintang , lepas solat saya akan sujud lama2 takpun menonggeng je lah sambil main fon lama2 😂 alhamdulillah 32w tahu2 dia dah pusing

sama la sis sy skrg 34w scan doktor ckp songsang , last scan nanti 36w kalau masi kena jumpa doktor pakar tngok kalau kena czer atau tk

nanti dia pusing laaaa ..xyah risau. petua sujud lama2

kalo saya dulu time solat lamakan waktu sujud tu

Pujuk baby pusiing balik, sujud lama2