Baby songsang

Ibu2 semua pernah tak alami masa scan baby doktor cakap baby songsang lagi kepala kat atas dan air ketumban kurang. Ape solusi yg ibu2 boleh sharekan ye? Saye baby first, sedih jugak doktor cakap baby masih songsang kepala kat atas dan air ketuban kurang sampai kena follow up dengan doktor pakar yg kite nak bersalin nanti😌. Btw saye dah 34weeks..

1 Balas

air ketuban kurang , banyakkan mnum air suam dan makan tembikai .. utk baby songsang , time solat sujud tu lama2 sikit buat tiap kali solat .. in shaa Allah baby pusing balik buat smpai next scan tgk mcm mana ..