Baby songsang

Hye mommies♥️ Saya da 32 weeks. Tadi kat kk ada scan so doktor kata baby songsang. Tpi jgn risau, klo da 36 week x pusing baru risau.. tpi sy ttp berfikir, cara nk pusing kn baby. Ada tips or cara tak yang mummy smua buat biar baby pusing bawah sblum waktunya..#ingintahu #pleasehelp #firstmom #bantusharing

4 Balas

kalau awak Muslim,, masa sujud last,, cuba sujud lama2 n mintak doa.. saya sama macam awak sekarang 34weeks.. kalau 36 belum pusing kena jumpa pakar,, pakar je yang boleh decide sama ada buat urutan atau terpaksa czer... jangan cuba anything jenis urutan atau apa2 sebab ada case urut punya pasal,, uri tercabut dalam perut... bahaya

Bykkan berjalan dlm rumah pun xpa.. nak dkt due blh bersama dgn suami, jalan itik, pastu masa solat rajin² kan sujud lelama. Doa byk² dan selalu ckp ngan baby minta nt cukup masa turun la dan bersalin dgn selamat. InShaaAllah baik² je nanti..

doa & pujuk baby mntk pusing.urut2 elakkn,pusing dgn mak bidan ke ape x perlu.sgt berisiko

xperlu. nnti bby masuk sendiri dkt laluan. jgn risau.