Please share pengalaman dan jangan kecam.?

Nak tanya, yg dh bersalin di hospital gomen, mmg lps beranak tu dorg xde bagi bius masa jahit ek? Sorry soalan tak censored. Huhu. And kalau ada, blh bagitau dak hospital mana yg bagi? Especially kat Selangor ni. Please jangan kecam. First time ni. saya pun membaca komen orang lain jugak ramai kata xde, sampai trauma jugak.

28 Balas

sy bersalin serdang anak kdua.. dr bg bius masa jahit.. tp dr ckp bius ni atah orang.. ade yg rsa sakit, ade x.. alhamdulilah sy jahit on xbnyak, kcik je.. tp still dr nk bius jgak.. tp xrsa pape pn.. ngilu2 gitu jee..