Penjaga lepas bersalin

Hai saya nak Tanya.sy skrg 37w 6d ,disebabkan esok lusa sy dh kene serah diri utk Caesar boleh ke mak saya jaga sy spnjg dlm ward Lps bersalin tu? Btw ni Anak 1st saya,so sy mmg zero knowledge tmbh² kene Caesar.hope xde yg kecam saya.sy ad buat research gak klu Caesar Lps hbis ubat bius tu mmg akan sakit sangat.so sy takut xmmpu handle baby sorg² dgn xde pengalaman and tgh sakit lagi .jd nk mintak mak sy jaga Ms dlm ward tu.sape ada pengalaman ad penjaga teman masa kat hospital? ? #ingintahu #firstmom #bantusharing #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Kalau hospital kerajaan mmg x dibenarkan ada penjaga awak. Class pertama @ kedua @ ketiga semua x dibenarkan penjaga. Nk minta tolong apa2 semua kena minta dgn nurse. Kalau hospital swasta boleh ada penjaga dibenarkan teman. Hospital kerajaan, kalau waktu melawat tu sy x confirm pelawat boleh masuk ke x skarang nie. Awak minta je tolong nurse2 kt situ kalau awak nk apa2. Lgpun kalau x de apa2 komplikasi, boleh je discharge awal.

9mo ago

ouh yeke... tq ye

kenapa caesar sis

9mo ago

sbb baby songsang.air ketuban Pon makin kurang.so kene czer la jawabnye😌