Bersalin kat hospital government

Hi Mommies, sy nak tnye la ade tak yg due bln 10 ni nak bersalin kat hosp government ? Suami boleh teman tak dlm wad & labour room? Ade suggestion x hospital government mne yg boleh suami temankan kat Selangor ni? First time mom... Takut je rasa.. 😭Nak suami temankan... Sy duk kat seri kembangan.. Xde pengalaman.. Klu blh share... #firstmom #firstbaby #ingintahu

1 Balas

Klu dkt wad cuma waktu melawat. Klu LR kena tanya hsptl mana yg awk nk pegi. ada yg boleh, ada yg tak.

2y ago

Bestnye.. Sis bersalin kat hospital mne? Tahniah sis dah bersalin... 😇