Hosp serdang

Hi mommies. Seram dengar ramai yg share cerita cakap time jahit beranak tu doktor tak bius & kena jahit hidup2. Aduhh kita pulak jenis taktahan sakit. Siapa ada pengalaman pernah bersalin hosp serdang? Dia bius tak time nak jahit tu?

3 Balas

Sy bersalin 2 kali kt sana Tahun 2008 & 2011 First bby bius dlm n luar br jait 2nd baby dlm jew bius luar x 🤣 Sy xingt kenapa x bius luar Tp dia jait hidup2 hahaha..

10mo ago

Sakit sikit sbb time tue sy dh terlalu Penat nk pk sakit 😅.. Alhamdulilah dpt nurse jait baik dia buat slow2

mcm tipu je tak bius. walaupun bius, mmg ada rasa sedikit kesakitan ketika jahit tu normal.

10mo ago

Yeee cuba awak baca2 org punya pengalaman. Ada yg mintak bius, tapi nurse tak bagi. Diorang kata takut luka lambat sembuh. Padahal mmg procedure kena bius dulu sebelum jahit. Swasta semua bius duluuu.

bius tu bergantung pada keadaan kita dan baby..

10mo ago

Maksudnya kalau luka sikit diorang tak bius? Tapi tetap kena jahit kan. Sakit tuuuu kalau tak bius langsung