pregnancy

Nak tanya sikit , ibu hamil boleh pakai cream tabita tak..?

7 Balas

Sis sy pakai produk tabita.. Tapi skip krim malam dan smooth lotion dia. Sy cuma pakai pncuci dgn krim siang sikit je. Tu pun agent dia kata.

2y ago

Agent sy ckp klu nk pkai smua nya 5bulan lebih dah boleh pkai.. Tp bwah 5bulan pkai pncuci dengan krim siang je. Asal kan tahan dgn bau dia je xde msalah.

tabita ni bukan ke tinggi dgn kandungan merkuri? ikutkan tk pregnant pun tk boleh pakai. rosak kulit dan dalaman.

pregnant or not, please don't use Tabita. bahaya ya. KKM dah lama keluarkan notice yang produk ni mengandungi merkuri

Elakkan. Kandungan kimia/ merkuri sgt tinggi. Better beli cream kat watsons yg sesuai utk ibu hamil.

Sy da tak pakai produk dulu, pakai pencuci chetapil, lepas bersalin baru nk melawa balik

tukar la hada labo. ramai yg serasi

Not recommended